4 Nisan 2012 Çarşamba

BEYİN FREKANS TEKNOLOJİSİ- MP3 TELKİN


BEYİN FREKANS TEKNOLOJİSİ- MP3 TELKİN

bilinçaltı teknikleri, beyin frekans teknolojisi, bilinçaltı teknikleri nasıl uygulanır, bilinçaltı teknikleri ne için kullanılır,subliminal telkin mp3 indir, telkin

Kişinin zihin gelişimini sağlamada ya da hayatındaki problemlerini çözmede kendi kendine rahatlıkla yardım edebileceği bir zihin programlama ve yönetim aracıdır, Beyin frekans teknolojisi.  Alfa frekans(BFT) teknolojide, arka plan müzik olarak genellikle binoral vuruşlar kullanılır. Alfa frekans bilinçaltı (şuuraltı) mesajlar için kullanılan en uygun frekanstır. Bu teknolojinin amacı: Zihinsel dönüşümü çok etkili bir biçimde gerçekleştirmek ve bunun sonucu olarak hem zihinsel hem de fiziksel problemleri kolayca çözümleyebilmektir.

Subliminal (telkin), bireye hangi durumlarda nasıl davranması gerektiğini, neden ve niçinleriyle birlikte verir. Kişinin davranış normları yeniden oluşturulur. lakin, bu çalışma kısa, masrafsız ve pratik olmasına rağmen bir o kadar da sabır ve irade gerektirir. Siz de 172 ülkede binlerce kişi tarafından kullanılan, 70 yıllık tecrübelerin ürünü olan BFT(Beyin Frekans Teknolojisi) ile iş hayatınızdaki, okul hayatınızdaki, özel hayatınızdaki sorunları çözebilir, miğren, dikkat eksikliği gibi sağlık sorunlarınızı sonlandırabilirsiniz.



Subliminal telkin Mp3 indir  


E-TİCARET HAKKINDA ÜCRETSİZ BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN! KAYIT OLUN!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder